Behöver du en kranbil i Helsingborg?

Är det så att du behöver få ett jobb gjort med en kranbil i Helsingborg? Det du kan göra är att hyra en kranbil helsingborg samt även en person som kör den. Det via OSW. Det du kan få hjälp med är långa lyft samt lyft med lång räckvidd. Du kan även få monteringshjälp. Det går att få hjälp med de allra flesta lyft, så länge det är inom kranbilarnas kapacitet. OSW har inte bara kranbilar med personal de hyr ut, utan även andra tjänster:

  • Uthyrning av lift
  • Hydraulverkstad
  • Servicebuss
  • Reparationer
  • Smidesdetaljer

I Helsingborg kan du hyra kranbil

En bra kranbil i Helsingborg samt personal som hanterar den, det är vad du kan få via OSW. Deras kranbilar är bra eftersom de kan utföra långa lyft, som med takstolar till exempel. Det går även att lyfta saker långt utanför bilen samt att kranbilarna är bra att ha då det ska monteras stora eller tunga grejer. Detta företag kan lösa det mesta som ska lyftas eller flyttas med en kranbil.

Bra tjänster hos OSW

Detta företag fyllde 70 år, 2019. Detta företag har en stor verkstad med svarv och kaprum. De har även tre traverser, svetsare samt att de även kan tillverka allt inom balk- och plåtkonstruktioner. De gör reparationer och byggnadskonstruktioner samt att de även arbetar med hydraulik, svarvning, fräsning, valsning och även pressning av hydraulslangar med slangservice.

Detta företag sysslar även med att tillverka moderna stålhallar. Det passar bra om det är så att ni behöver ha en industrihall, en lagerhall eller liknande.